Vlissingen: Informatiebijeenkomst Middengebied fase III

19 mei 2014 08:54 uur

L’escaut Woonservice en de gemeente Vlissingen organiseren op maandag 19 mei 2014 om 19.30 uur een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst gaat over de sloop van portieketage woningen en nieuw te bouwen woningen aan de President Rooseveltlaan en de Jan van de Capellelaan. De bijeenkomst wordt gehouden in de aula van de Openwijkschool De Combinatie aan het Pablo Picassoplein.

Kwaliteitsverbetering

Al enige jaren wordt er hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering van de woningen en het openbaar gebied in het Middengebied, ook wel de herstructurering van het Middengebied Fase I en II genoemd. Hieronder valt het Pablo Picassoplein en omgeving en de Engelse Wijk.
De werkzaamheden van Fase III zijn ook gestart. Als eerste staat de sloop van 24 portieketagewoningen aan de President Rooseveltlaan (nummers 50 tot en met 90) op de agenda. Op deze locatie zullen na de sloopwerkzaamheden 14 eengezinswoningen worden gebouwd in opdracht van l’escaut Woonservice.

Eengezinswoningen

Daarnaast worden de woningen aan de Jan van de Capellelaan 59 tot en met 71 gesloopt en vervangen door 6 eengezinswoningen. De daarvoor benodigde vergunningen worden binnenkort aangevraagd. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over deze plannen. Bron: gemeente Vlissingen