Vakbeurs over asbest verhuist naar Gorinchem

04 januari 2018 14:02 uur

Vakbeurs Asbestos verhuist van Rotterdam Ahoy naar de evenementenhal in Gorinchem. Beursorganisator Easyfairs neemt het stokje over van Exhibitions Rotterdam International.

Easyfairs-directeur Cornelien Baijens laat weten verguld te zijn met de overname. ,,Dit project is onmisbaar voor de branche”, stelt ze over het in 2015 opgerichte evenement. ,,De professionele asbestwereld heeft een platform nodig om zich te presenteren”, aldus Baijens in een persbericht.

Ook vanuit Rotterdam wordt er vredig gereageerd op de aangekondigde verhuizing. Algemeen directeur Jan de Klerk laat per mail weten dat hij blij is met de uitkomst van de gesprekken. ,,Ik ben 78 jaar en wil het graag wat rustiger aan doen”, stelt hij. ,,Fijn dat de vakbeurs behouden blijft voor de branche.”

De overname heeft behalve een locatiewijziging ook een nieuwe datum tot gevolg. Het evenement niet meer in april gehouden, maar op 20, 21 en 22 november en gaat in op de internationale asbestbranche. Onder meer het asbestdakenverbod en de medische aspecten komen aan bod. Informatie over het programma is te vinden via de website asbestos-int.com. Bron: ad.nl 4-1-18