U twijfelt nog om ook in de Cloud te gaan?

14 oktober 2013 10:07 uur

Brancheinzicht.nl ontwikkelt  een  tool voor het eenvoudig maken van een  keuze voor de juiste Cloud applicatie.

Als abonnee op de wekelijkse nieuwsbrief  bent u bekend met  het fenomeen Sloopgids.nl.  waar vraag en aanbod in deze sector worden  samengebracht.   De site leidt  u op adequate wijze zonder veel omhaal naar deskundige bedrijven die allen in staat zijn uw eventuele sloopproblemen op te lossen.  Al ruim drie jaar is dit een van de concepten van Brancheinzicht.nl  dat zijn bestaansrecht ruimschoots bewezen heeft.

Brancheinzicht .nl ontwikkelt  door.  Wist u dat wij u ook van dienst kunnen zijn bij de keuze waar veel instanties op dit moment voor staan op het gebied van kostenbesparingen en vernieuwingen van automatiserings- en informatievoorzieningstoepassingen?

Wij zien in de markt dat veel ondernemingen, gemeenten etc. worstelen met de vraag  wat- en in hoeverre  de mogelijkheden van het gebruik van Cloud applicaties voor hen kan hebben en wat de eventuele financiële en organisatorische consequenties zijn.

Welnu,  Brancheinzicht.nl  heeft hiervoor een fantastische tool ontwikkeld, die het u gewoon heel makkelijk maakt uw keuze te bepalen t.w. Cloudinzicht.nl.

Deze tool geeft u alle informatie over  allerhande vormen van Cloud computing en aanbieders van Cloud computing in Nederland. In slechts vijf stappen doorloopt  u onze Cloud geschiktheidstest om uit te vinden welke oplossing bij u past. Zoek op bedrijf, regio, branche of categorie en zie direct welke aanbieders er zijn.

Krijg nu direct antwoord op uw vragen en klik op

http://www.cloudinzicht.nl/

Zie voor al onze internetconcepten:

www.Brancheinzicht.nl.