Sloop van Open Waard vordert gestaag

20 juli 2016 19:50 uur

OUD-BEIJERLAND – De sloop van de Open Waard vordert gestaag. Tot 5 augustus 2016 gaat het sloopbedrijf door met het platgooien van de Open Waard. De gebouw zal grotendeels gesloopt worden. Tot aan de trappen die in verbinding staan met de aanleunwoningen zal alles plat gaan.

Aan het begin van de week was er wat onduidelijkheid voor vrachtwagens die de Wolweversweg afreden in de hoop zo weer op de Zoomwijcklaan terecht te komen, maar de smalle bocht naar de Vlasakkerweg gooide voor veel chauffeurs roet in het eten. Zij moesten achteruit terug.

De gemeente en de sloopbedrijf zijn inmiddels op de hoogte van deze problematiek en hebben actie ondernomen om dit soort gevaarlijke situaties te vermijden. De nieuw aangelegde secundaire weg zijn juist gemaakt om dit soort situaties te vermijden. Hier komt betere en duidelijkere berichtgeving omtrent het rijden en terugrijden.

De afgelopen dagen hebben we een impressie gemaakt van de sloopwerkzaamheden. Dag na dag zie je het verzorgingshuis, dat al vanaf 1984 dienst deed als zodanig, maakt plaats voor winkels en een heel nieuw gebouw. Bron: hoekschewaard.nl 20 juli 2016