Sleen: Sloop woningen Broekveldstraat e.o. afgerond

12 maart 2018 09:53 uur
Aan de Broekveldstraat, Aumuhlerstraat en Entingestraat in Sleen vervangt woningcorporatie Woonservice 20 woningen door nieuwbouw. Vrijdag is afrondende fase van de sloop van de oude woningen afgerond. De grond is glad gemaakt en de hekken zijn opgeruimd.

Plannen
De voormalige woningen aan de Broekveldstraat waren verouderd, de seniorenwoningen aan de Entingestraat stonden stedenbouwkundig ongelukkig en de lange rij woningen aan de Aumuhlerstraat was niet meer van deze tijd.

Daarom heeft Woonservice besloten om deze woningen te vervangen. Woonservice biedt de huidige bewoners de mogelijkheid om terug te keren naar de nieuwbouwwoningen.

Seniorenwoningen en levensloopwoning
Er komen twee type woningen, een seniorenwoning en een levensloopwoning. Alle woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bovenverdieping van de seniorenwoning kunnen bewoners zelf indelen. De bovenverdieping van de levensloopwoning is ingericht met twee slaapkamers en een ruimte voor de technische installaties zoals de cv-ketel. Bron: sleen.nu 11-3-18 Lees verder>>>>