Schijf Groep geselecteerd en genomineerd als winnaar van de aannemersbranche

12 januari 2015 19:10 uur

De Schijf Groep is geselecteerd en genomineerd als winnaar van de aannemersbranche in de Nationale Business Succes Award van 2014.  In totaal zijn er 250 bedrijven uit verschillende branches geselecteerd en hiervan zullen er 10 doorgaan naar de grote finale. Er zullen 5 bedrijven door een jury worden gekozen, en de andere 5 worden door het publiek gekozen, en daar hebben ze u voor nodig!

Vanaf zaterdag 10 Januari 14:00 uur kan er middels een SMS gestemd worden via uw mobiele telefoon. Op een stemformulier wordt uitgelegd hoe het werkt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en u zit nergens aan vast. De Schijfgroep wil  u natuurlijk niet laten stemmen zonder zelf kans te maken op leuke prijzen, daarom verloot men per elke 1000 uitgebrachte stemmen een geldprijs van € 250,- onder de stemmers voor de Schijfgroep!

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is na het versturen van een SMS deze e-mail te beantwoorden met uw mobiele nummer op de onderwerpregel zodat ze  kunnen verifiëren of u ook daadwerkelijk gestemd heeft. Men belooft geen misbruik maken van uw mobiele nummer en alleen contact met u op te nemen als u een van de prijzen heeft gewonnen.

U kunt stemmen tot zaterdag 17 januari 14:00 uur, alle SMS’jes en emails die na dit tijdstip worden verstuurd zullen niet meer meegeteld worden.

Iedereen wordt alvast bedankt voor het stemmen en het vertrouwen in de  firma. Het zou nog mooier zijn als u  uw collega’s, vrienden en relaties, op de nominatie en de stemming attendeert. Na de stemronde zullen de winnaars van de prijzen snel bekend gemaakt worden en u kunt via de website het verloop van de verkiezingen volgen. Website>>>>