Nieuws/Signalen uit de markt Sloopgids.nl 2016-21

23 mei 2016 16:01 uur

Buren.

Zwembad Beusichem blijft voorlopig dicht
De Gelderlander – Sat, 21 May 2016 16:27:00 Z
BEUSICHEM – Het zwembad in Beusichem blijft voorlopig dicht. Bekijk ook… ‘Zwembad Beusichem blijft gesloten’ Dak zwembad Beusichem op instorten: per direct dicht Mocht de raad tegen alle verwachtingen in heil zien in een verbouwing, dan zal deze maanden in beslag nemen. Gesloten Op 25 april werd het zwembad in Beusichem gesloten, omdat de gemeente de veiligheid niet meer kon garanderen.

Den Haag.

Gemeente krijgt verkrot Huize den Deijl niet verkocht
AD / Den Haag – Sat, 21 May 2016 16:13:00 Z
Het is de gemeente Wassenaar niet gelukt om Huize Den Deijl te verkopen. Niemand heeft een bod gedaan. De inschrijftermijn ‘voor herontwikkeling van Huize Den Deijl’ is deze maand gesloten. Dat betekent dat de gemeente de verkoopprocedure stopzet.Het markante pand aan de Rijksstraatweg ging…

Velsen.

Knabbelen, slopen en bikken in Velsertunnel
IJmuider Courant – Sat, 21 May 2016 13:31:00 Z
VELSEN – Volgens Stephan van der Horst, projectleider civiele techniek bij de renovatie van de Velsertunnel, staat de Velsertunnel er nog goed voor. ,,De tunnel is ooit gebouwd om honderd jaar mee te kunnen gaan. Alles wat we nu doen, zorgt ervoor dat de tunnel de komende dertig jaar met normaal onderhoud nog gewoon mee kan.” De lichtroosters waren er het slechtst aan toe, vanwege de vele vrachtwagens die ze in de jaren hebben geschampt.