Nieuws/Signalen uit de markt Sloopgids.nl 2015-38

21 september 2015 20:06 uur

Bodegraven.

Start renovatie bedrijventerrein
RPL FM – Mon, 21 Sep 2015 07:44:00 Z
Vandaag wordt in Bodegraven gestart met de renovatie van het bedrijventerrein Broekvelden-grootte Wetering. Ook het vrachtwagenparkeerterrein naast de Burgemeester Crolesbrug wordt aangepakt. Als de werkzaamheden zijn afgerond mogen… vrachtwagens alleen nog maar op aangewezen plaatsen worden geparkeerd. Tot op heden gebeurt dat op het hele bedrijventerrein in Bodegraven. Na de renovatie moet het terrein veiliger en groener zijn.

Franeker.

Grote uitslaande brand legt voormalig kinderdagverblijf in de as
Franeker Actueel – Sun, 20 Sep 2015 05:22:00 Z
Een grote uitslaande brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag een voormalig kinderdagverblijf aan de Noorderbleek in de as gelegd. Toen de Franeker brandweer arriveerden, was de brand al uitslaand en werd er direct opgeschaald, twee blusvoertuig van Franeker en een blusvoertuig van Menaam hebben de brand bestreden. Omstreeks 05:00 werd er brandmeester gegeven. Het nablussen zal nog uren in beslag nemen.

Hardenberg.

De sloop en sanering van de leegstaande winkelpanden aan het Oosteinde 23, 25 en 27 in Hardenberg start in oktober. De werkzaamheden worden op woensdag 23 september toegelicht tijdens een inloopbijeenkomst in café restaurant Den Herdenbergher. Belangstellenden kunnen tussen 19.30 en 20.30 uur vrij binnenlopen. De gemeente Hardenberg wil de leegstaande winkelpanden op de hoek van het Oosteinde en de Stationsstraat in Hardenberg slopen en de grond saneren. Ontwikkelaar Oude Lenferink wil op deze locatie een appartementencomplex realiseren. Hardenberg.nu 16-09-2015.

Scherpenzeel.

Sloop aan Holleweg maakt weg vrij voor nieuw bedrijventerrein
De Woudenberger – Mon, 21 Sep 2015 10:26:00 Z
SCHERPENZEEL In de afgelopen weken is de sloophamer gezet in de bebouwing op het voormalig Verbaterrein aan de Holleweg. Het oude bedrijfspand, dat tot voor kort onderdak bood aan vleesverwerkend bedrijf Proviande, maakt plaats voor de ontwikkeling van een nieuw bedrijventerrein. Wanneer het hele gebouw is verwijderd zal worden begonnen met de aanleg van de infrastructuur. Dit werk is uitbesteed aan de firma Cees Boonzaaijer uit Renswoude.

Veere.

Rondweg Biggekerke dicht voor opruimen brandresten De Rondweg Biggekerke (N288) gaat donderdagmorgen vanaf 08.30 uur dicht voor schoonmaakwerkzaamheden. Op de weg worden de brandresten opgeruimd die daar na de brand bij het voormalige partycentrum De Kaasboer zijn terechtgekomen. Bron: Omroep Zeeland.nl 16-09-2015.