Nieuws/Signalen uit de markt Sloopgids.nl 2015-27

06 juli 2015 06:20 uur

Doetinchem.

Woningen Paul Krugerlaan in authentieke stijl opgeleverd
Stad Doetinchem – Sat, 04 Jul 2015 22:26:00 Z
DOETINCHEM Het kan de bewoners in de gemeente Doetinchem niet ontgaan zijn. Na een half jaar in de steigers te hebben gestaan hebben de woningen aan de Paul Krugerlaan hun authentieke stijl terug. De woningen, die volgens de oude bouwstijl zijn gerenoveerd vormen een mooi straatbeeld. Bewoners van de Paul Krugerlaan e.o. in Doetinchem vieren daarom op woensdag 8 juli samen met Sité Woondiensten en aannemer Buurtmakers dat de vernieuwing een feit is.

Emmen.

De Snikke wacht de slopershamer
Klazienaveen24 – Sat, 04 Jul 2015 17:35:00 Z
Klazienaveen – Het sterk verpauperde gebouw De Snikke gaat tegen de vlakte. Het pand, dat aan de Mr. Jongeriusstraat staat aan de rand van het oude marktterrein, verkeert al jaren in een zeer slechte staat en voldoet al sinds geruime tijd niet meer aan de eisen als huisvesting voor openbare doeleinden, officieel staat het pand omschreven als “Wijk en Dienstencentrum”.  Deze functie heeft het gebouw als sinds geruime tijd niet meer, hiervoor wordt nu de capaciteit van de Noorderbreedte gebruikt.

Oldebroek.

Asbest gevonden? Eerst naar de gemeente
Locourant – Sun, 05 Jul 2015 05:42:00 Z
OLDEBROEK – De huizenmarkt trekt weer aan, er worden weer meer huizen verkocht en verbouwd. Wie een oud huis gaat slopen of verbouwen moet hierbij oppassen voor asbest. Dit materiaal is sch