Nieuws/Signalen uit de markt Sloopgids.nl 2015-21

25 mei 2015 16:21 uur

Hardenberg.

Schuurbrand Radewijk
112inactie – Mon, 25 May 2015 15:42:00 Z
Radewijk – Maandagmorgen is er bij een schuurbrand aan de Stobbenhaarweg in Radewijk asbest vrij gekomen. Hoe de brand in de schuur is ontstaan is nog onbekend. De schuur stond naast een woonboerderij en had een asbestplaten dakbedekking. In de schuur stond een auto, die er op tijd uit gehaald kon worden. Een groot gebied rond de woning is afgezet met linten. De Stobbenhaarweg was ten tijde van de brand afgesloten voor alle verkeer omdat de rook over de weg ging.

Hengelo.

Asbest vrijgekomen bij brand in grote schuur Hengevelde
TC Tubantia – Sat, 23 May 2015 21:00:00 Z
Bij een brand in een grote boerenschuur in Hengevelde (Overijssel) is zaterdagavond asbest vrijgekomen. Het spul kwam neer in de directe omgeving van het pand aan de Slotsweg, liet de brandweer weten. Dat agrarische gebied is afgezet. De brand, die aan het begin van de avond uitbrak, ging gepaard met veel rookontwikkeling. Omwonenden werd gevraagd ramen en deuren gesloten te houden. Na een kleine 2 uur werd het sein brand meester gegeven.

Oude IJsselstreek.

Asbest vrijgekomen bij brand in Voorst
Ideaal – Mon, 25 May 2015 10:14:00 Z
Bij een brand in een caravanopslag in Voorst, gemeente Oude IJsselstreek, is zondag asbest vrijgekomen. Dat meldt de brandweer. De brand aan de Breedenbroekseweg ontstond rond 17.15 uur. Er raakte niemand gewond, maar de opslag ging volledig in vlammen op. Het asbest is vooral op het eigen terrein en het naastgelegen perceel terechtgekomen. Een gespecialiseerd bedrijf ruimt het op