Infra Relatiedagen Hardenberg 4 t/m 6 februari a.s.

25 januari 2014 13:39 uur

Infra Relatiedagen Hardenberg door ruim 300 deelnemende bedrijven vertegenwoordigd!

Op 4, 5 en 6 februari 2014 vindt de 15e editie van Infra Relatiedagen Hardenberg plaats. Deze relatiedagen biedt exposanten de gelegenheid hun doelgroep te treffen, maar ook om op de hoogte te blijven van de laatste noviteiten binnen deze markt. Ook dit jaar met een geïntegreerd Klein Transport Plein.

‘Beleven’ en ‘ontmoeten’ zijn in deze meer onpersoonlijk wordende digitale wereld een steeds grotere en belangrijkere factor tot het boeken van succes. Deze relatiedagen zijn en blijven een efficiënt platform om contact te leggen en te onderhouden, exclusief en speciaal voor de grond-, weg en waterbouw. Ondernemen en investeren in persoonlijk contact. Dit zijn dé kernwoorden om succesvol de markt te ontdekken en op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in de branche. Evenementenhal biedt u dé gelegenheid om tijd te besparen door middel van een beursbezoek. U bespaart hiermee tal van uren zoeken op internet, reistijden voor afspraken buiten uw deur en/ of lange kostbare telefoongesprekken. Bovendien ontdekt u de nieuwste producten en/of diensten die u wellicht direct kunt uitproberen. Speciale beursacties en voorjaars introducties worden aangeboden op de beursvloer tijdens de Infra Relatiedagen Hardenberg! Met één bezoek bent u weer volledig geïnformeerd, op de hoogte en bijgepraat met uw vakgenoten zoals o.a. landelijke aannemers, adviesbureaus, beton-, sloop-, hei- en grondwerken, bruggenbouw, pompen, bestrating etc.

Kortom voor een ieder werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw! Daarnaast is er ook wederom dit jaar plaats voor een Klein Transport Plein voor bestelauto’s, aanhangwagens, accessoires en meer.