Heel speciaal: Rontrex viert 13-jarig jubileum met 13 medewerkers.

15 oktober 2014 12:35 uur

Rontrex asbest analyse en inventarisatie uit Hoogblokland viert dit jaar haar 13-jarig bestaan als gerenommeerd SC-540 inventarisatiebureau met een diversiteit aan respectabele klanten, zowel particulier als bedrijfsmatig en zowel te land als maritiem.

Na enkele jaren te hebben gewerkt als eenmansbedrijf, besloot Ron Versluis vanwege gestadige groei in het werkaanbod, om administratief personeel in dienst te nemen. De opdrachten bleven echter in toenemende mate binnen komen, waardoor het bedrijf in 2011 een extra DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest) in dienst kon nemen.

Begin 2014 werd wederom de balans opgemaakt. Rontrex bleek in de tussentijd uitgegroeid tot een gerenommeerd Asbest Inventarisatiebureau. Wilde men de toenemende stroom van binnenkomende opdrachten het hoofd kunnen bieden, dan bleek maar 1 optie mogelijk: uitbreiding! Dit moment werd meteen aangegrepen om het bedrijf opnieuw te presenteren door middel van een informatieve folder en de lancering van een nieuwe website met de alomvattende naam: www.wegmetasbest.nl

Met deze nieuwe presentatie kan Rontrex asbest analyse en inventarisatie u dan ook met trots het resultaat van haar inzet en succesformule tonen. Scherp, zorgvuldig en vernieuwend zijn de kernbegrippen waarbij de veiligheid van zowel de gebruiker als van de saneerders altijd centraal staan.

De missie van Rontrex was…, is…. en blijft dan ook om te komen tot een (asbest) veilige omgeving voor mens en milieu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rontrex Asbest Analyse en Inventarisatie                                                                  

Speenkruid 3,  4221 KE  Hoogblokland

Tel: (0183) 309 777

Email: info@rontrex-asbest.nl

Website: www.WegMetAsbest.nl