Friese subsidiepot asbestsanering leeg

18 juni 2016 13:02 uur
Het budget van de subsidieregeling ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ van de provincie Friesland is uitgeput. Toekenning van al ingediende aanvragen gebeurt op basis van binnenkomst van de aanvragen.

Ook in Overijssel is het budget, dat beschikbaar is om asbestdaken te saneren en vervolgens te voorzien van zonnepanelen, bijna op. In de provincies Zeeland, Limburg, Noord-Brabant, Groningen en Flevoland is het al niet meer mogelijk subsidie aan te vragen. In de provincies Drenthe, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland is nog (beperkt) budget beschikbaar. De provinciale stimuleringsmaatregel ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ is opengesteld tot en met 31 oktober 2016. Sommige provincies hebben een openstelling tot 1 september. De regeling is bedoeld voor agrariërs, voormalige agrariërs en eigenaren van een voormalig agrarisch bouwblok.

Onlangs organiseerde Boerderij een webinar Van asbest naar zonnepanelen. Kijk het webinar hier terug en lees alles over subsidies voor asbestsanering en zonnepanelen in het dossier. Bron: Boerderij.nl 16 juni 2016. Lees meer>>>>