Frank Dusseldorp besluit een stap terug te doen.

22 oktober 2014 14:35 uur

Aanhoudende ernstige rugklachten dwingen de DGA het rustiger aan te doen.

Adriaan Visser (63) neemt per 22 oktober, op part-time basis en als gedelegeerd commissaris, de algemene leiding van de Dusseldorp Groep over.  Dit doet hij samen met Heidy Deegens (46).

Door de dagelijkse leiding van de Dusseldorp Groep in handen van Adriaan Visser en Heidy Deegens te leggen, kan Frank Dusseldorp herstellen van aanhoudende, ernstige, rugklachten.

“De beslissing om een stap terug te doen, valt me zwaar. Ik ben echter zeer verheugd dat Adriaan Visser zich bereid heeft verklaard om samen met Heidy Deegens de dagelijkse leiding van ons bedrijf op zich te nemen,” aldus Frank Dusseldorp, DGA van het familiebedrijf Dusseldorp. “De branchekennis en ervaring van Adriaan helpen ons de ingezette koers te verwezenlijken. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat de bedrijfsbelangen optimaal behartigd worden.”

Adriaan Visser en Heidy Deegens weten zich gesteund door de overige directieleden Raymond Niënhuis, Bert Lensink, Mark Holm en Eric Schildkamp.

Adriaan Visser maakt sinds het voorjaar van 2014 deel uit van de raad van commissarissen van de Dusseldorp Groep. Visser heeft ruim 27 jaar ervaring in de afvalbranche.

Heidy Deegens werkt sinds 1999 voor de Dusseldorp Groep, eerder als hoofd algemene en juridische zaken, sinds mei 2012 is ze adjunct directeur

Lichtenvoorde, 22 oktober 2014