Bergen aan zee: Prof. ir. André Thomsen blijft nieuwbouw Parkhotel obstrueren

Enkele dagen voor het verstrijken van de beroepstermijn (6 weken) heeft de dwarsliggende professor in de bouwkunde, ingenieur André Thomsen, bij de Raad van State beroep aangetekend tegen de sloopvergunning van het Parkhotel aan de Breelaan, hoek Stationsstraat. De bezwaren waren in december 2018 al door de Alkmaarse rechter ondubbelzinnig en volledig naar de prullenbak verwezen.

Wanneer de zaak dient bij de Raad van State is nog niet bekend en ook de motivatie van André Thomsen is ongewis. Vooralsnog lijkt de querulante Bergenaar slechts te willen obstrueren, traineren en irriteren.
Hoewel het een zaak is tussen de gemeente Bergen en de dwarsliggende professor gaat de advocaat van Dirk Kat, mr. Johan van Groningen, bij de Raad van State een spoedprocedure starten om de ontvankelijkheid van Thomsen te toetsen. Zoals gemeld woont André Thomsen op het Russenplein en beweert hij dat hij vanuit zijn zolderraam, staand op een keukentrapje, zicht heeft op de nok van het Parkhotel. Volgens Van Groningen was dit voor de Alkmaarse rechter al een discutabele situatie, maar gaf ze de dwarsliggende professor min of meer het voordeel van haar grote twijfel. Dit vraagt dus nog even een juridische interventie, aldus het advocatenteam van Dirk Kat. Bron: flessenpostuitbergen.nl 1-2-19 Lees verder>>>>